Knjigovodstveni software koji svako zna koristiti

Novi software na tržištu BiH koji je u potpunosti prilagodljiv potrebama Vašeg posla, a krase ga jednostavnost upotrebe, prilagodljivost i vrhunski kvaliteta.

Hotel, prodavnica, restoran, pekara, benzinska pumpa, apoteka, knjižara, škola, autopraonica, zdravstvena ustanova - bilo koja djelatnost za koju je potreban kvalitetan, prelijepo dizajniran i jednostavan za upotrebu knjigovodstveni software, rješenje može pronaći u novom RSS proizvodu. Mostarska firma RSS je razvila moderno dizajniran i u potpunosti prilagodljiv knjigovodstveni program pogodan za sve djelatnosti koji je cjenovno najprihvatljiviji na tržištu.

RSS AccountingSoftware ne zahtijeva instalaciju i ne zauzima prostor na Vašem računaru. Potrebno je samo da imate pristup internetu i nekom browseru (Chrome, Firefox, Explorer/Edge, Safari) i na taj način ćete pristupiti programu putem svog korisničkog računa. To znači da knjigovodstvenim podacima Vaše firme možete pristupiti iz bilo kojeg ugla svijeta i sa bilo kojeg uređaja. Dodatna prednost se ogleda u tome što ne morate da brinete o održavanju sistema ili gubitku podataka. Program Vam dozvoljava da samostalno izaberete opcije koje su Vam potrebne.